Direct een afspraak maken

Voor een afspraak fysiotherapie of manuele therapie heeft u geen verwijzing nodig

Om een afspraak te maken, neemt u contact op met de vestiging in Parkwijk.


Telefoon vestiging Parkwijk: 036 - 545 1557

(op zaterdag alleen manueel therapie: 036-8450130)

Of stuur een mail naar info@artfysio.nl. Wij proberen altijd zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

 

Wilt u een afspraak verzetten of annuleren?
Als u ons minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte brengt (telefonisch of per e-mail), kunt u kosteloos deze afspraak verzetten of annuleren. Wij hebben dan nog een mogelijkheid om deze plek opnieuw op te vullen. Echter wanneer u niet tijdig afbelt zullen de kosten voor de gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht. Let op, afspraken voor manuele therapie en echografie dient u rechtstreeks af te zeggen bij manueel therapeut Rene van de Coevering: 036-8450130.

  

Wat neemt u mee bij de eerste afspraak?
Een legitimatiebewijs inclusief Burger Service Nummer (BSN), uw verzekeringsgegevens en eventueel een verwijzing van uw huisarts of specialist.

 

Heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts?
Nee, u heeft in principe geen verwijsbrief of indicatie nodig voor fysiotherapie of manuele therapie. Wij zijn opgeleid om de juiste diagnose te stellen; bij twijfel verwijzen wij u altijd naar uw huisarts.

 

Hygiëne is belangrijk; en vergeet u niet een eigen handdoek mee te nemen?

Fysiotherapie is een vak, waarbij er vaak sprake is van direct lichamelijk contact tussen u en uw fysiotherapeut. Wij stellen het op prijs als u hiermee rekening houdt m.b.t. uw persoonlijke verzorging. Tevens verzoeken wij u een eigen handdoek mee te brengen tijdens iedere behandeling of training, die u dan kunt gebruiken op de behandelbank of in de oefenzaal. Wij verzoeken u tijdens het gebruik van de trainingsruimte zorg te dragen voor gepaste kleding en schone schoenen.

 

privacy|proclaimer|© Art Fysio 2023