Onze werkwijze

Een persoonlijk behandelplan voor het beste resultaat

Wij werken volgens de richtlijnen van het KNGF. Dat houdt in dat wij tijdens de eerste afspraak uw klacht bespreken en een fysiotherapeutisch onderzoek uitvoeren. Op basis hiervan stellen we een fysiotherapeutische diagnose en bepalen we of u in aanmerking komt voor behandeling.

 

Vervolgens stellen we op basis van deze diagnose, een persoonlijk behandelplan op. Hierin leggen we vast welke behandeldoelen we willen bereiken en houden de voortgang bij. Als het nodig is, wordt het plan tussentijds bijgesteld en vindt eventueel overleg plaats met uw (huis)arts. Is het behandeldoel bereikt, dan evalueren en beoordelen we gezamenlijk het behandelproces. Ter afsluiting sturen wij een brief naar uw (huis)arts.

 

Een fysiotherapeutisch behandelplan kan uit diverse onderdelen bestaan. Denkt u bijvoorbeeld aan medical taping, mobilisatie en/of manipulatie van gewrichten, fysiotherapeutische massage, oefentherapie/beweegprogramma. Welke behandeling voor u geschikt is, hangt vanzelfsprekend af van uw aandoening of klacht.

 

heer oefenprogramma fiets20


privacy|proclaimer|© Art Fysio 2024