De fysiotherapeuten, ergotherapeute en manueel therapeut van Art Fysio

 

Ons team stelt zich graag aan u voor: 

 

 Remko Bijlsma

Remko Bijlsma (BIG 29046409004) is fysiotherapeut en oedeemtherapeut in hart en nieren sinds 1996. Zijn specialisaties zijn revalidatietrajecten, oedeemtherapie (lymfedrainage) en behandeling van mensen met Parkinson en Claudicatio intermittens. Remko heeft twee kinderen.

Remko Bijlsma  
 
 Evert Timmerman

Evert Timmerman (BIG 09060040304) is fysiotherapeut sinds 2002 en heeft zich o.a. gespecialiseerd in schouderklachten. De schouder is een complex gewricht, het is vaak lastig een diagnose te stellen. Evert heeft inmiddels mensen uit het hele land van complexe schouderklachten afgeholpen. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in shockwave therapie en behandeling van het carpaal tunnel syndroom. Ook golfers zijn bij hem aan het juiste adres. Vanuit de principes van BACKtoGolf analyseert hij het effect en de gevolgen van de golfswing op het menselijk lichaam. Hierdoor kunnen golfblessures optimaal worden behandeld (bijvoorbeeld blessures aan elleboog, schouder, heup etc.).

Evert Timmerman  
 
 

 

 Shirley Bezemer

Shirley Bezemer is in 2012 afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool Rotterdam. De doelgroep ouderen heeft haar altijd getrokken. Zij heeft dan ook in haar scriptie onderzoek gedaan naar de effecten van een consultatiebureau voor ouderen. In haar mening wordt deze doelgroep onderschat en zij ziet het dan ook als haar taak om de ouderen zo zelfstandig mogelijk te houden en daarbij ook de juiste adviezen te geven aan zorgverleners en mantelzorg. Shirley is twee dagen per week  werkzaam in zorgcentrum Buitenhaege op verschillende afdelingen. Waarbij zij naast het veilig en zelfstandig handelen van de cliënt ook zorg draagt voor de juiste zit- en lighouding.

 Shirley Bezemer

 

 

 

 pasfoto rene

Rene van de Coevering is manueel therapeut. Sinds de jaren 60 bestaat een loting voor de studie geneeskunde. Tijdens het wachten op een plek heeft René fysiotherapie gestudeerd. Na de 4e keer kon hij beginnen met geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarna heeft hij op enkele werkadressen een vaste baan gehad. In 1999 is hij als zelfstandige verder gegaan.

Naast zijn werk heeft hij zich verdiept in de orthopedische geneeskunde. Tot ongeveer eind 1980 verwees de huisarts bijvoorbeeld "tenniselleboog, gaarne 6x oefentherapie". Dit was de eerste opleiding waarin een fysiotherapeut leerde zelf een diagnose te stellen. En behandelplan te maken. In 2007 is hij gestart met echografie. Oppervlakkige letsels zijn hiermee goed te zien. Vaak met meer details dan beelden van een gemiddeld MRI apparaat.

Rene van de Coevering  
 

 

 

Renee Blok is fysiotherapeute en is werkzaam in zorgcentrum Buitenhaeghe.

   
 

Daniela Macchia is ergotherapeute en is werkzaam in zorgcentrum Buitenhaeghe.

 

Direct een afspraak maken?

Bel vestiging Parkwijk: 036 - 545 1557 

of mail naar info@artfysio.nl. 

 

 

privacy|proclaimer|© Art Fysio 2023